5 Ekim 2012 Cuma

HER AY EN AZ BİR ALTINLA TASARRUF YAPIN

Hayat eskiye nazaran çok daha pahalı ve zor. Bir de üstüne gün geçtikçe yeni masraflar eklenince ayın sonunu çoğu insan için getirmek zorlaşıyor. Teknolojinin gelişmesi, internetten kolaylıkla ve pratik olarak yapılabilen alışverişler para harcamayı arttıran faktörler. Para biriktirmek istiyorsunuz ama bu şartlarda olmuyor.
Peki, ne yapmak lazım?
Kesinlikle her ay en az bir adet altın almak lazım. İster serbest çalışın isterseniz de ücretli. Sonuçta kazanılan para her koşulda gidiyor. Ancak bunu bir alışkanlık haline getirir ve altınla tasarruf yaparsanız geleceğiniz için çok büyük bir adım atmış olursunuz. Bu altın küçük, yarım veya tam altın olabilir ya da on dört ayar bir bilezik diyelim. Elinize para geçer geçmez aldınız ve tasarrufa koydunuz. Bir kaç ay sonra deftere baktığınızda ne kadar iyi bir iş yaptığınızı çok daha iyi anlayacak ve memnun olacaksınız. Ayrıca bu bir tür sigortadır. Çünkü insan hayatı boyunca kötü sürprizlere de hazırlıklı olmalı. Ya da bu güzel bir olay için de olabilir. Kızınız nişan yapmak isteyebilir, ya da oğlunuz iş kurmak isteyebilir. İşte burada biriktirdiğiniz altınlar imdadınıza koşar ve seve seve harcarsınız.
Altının yıllara vurulduğunda çok iyi bir tasarruf aracı olduğu zaten istatistiklerle ortada. Altın hiç bir zaman özellikle uzun vadede değer kaybetmiyor, aksine değerini kat ve kat arttırıyor.
Siz siz olun, her ay hatta belki de ayın içerisinde iki kez altınınızı almayı unutmayın...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder